Dari Mu'az bin Jabarr.a Rasulullah SAW bersabda: "Pelajarilah ilmu pengetahuan kerana mempelajarinya merupakan suatu kebaikan, mengkajinya adalah tasbih, membahaskannya merupakan jihad, mencarinya laksana ibadah, mengajarkannya bererti sedekah, memberikannya (dengan kemurahan hati) dianggap mendekatkan diri kepada ALLAH SWT, berfikir tentangnya dianggap sebanding dengan berpuasa dan muzakarah mengenainya adalah laksana melakukan ibadah solat"

Thursday, June 18, 2009

Untuk KadeQ: 'Baby' baru menantimu..!

Pon..pon..pon...:) sebenarnya lori ini tiada kena mengena pun dengan tajuk entri kali ni. Aku hanya nak tunjuk bahawa lori ini berwarna merah jambu @ pink..hehe.

Ok2..to kadek, balik lah cepat..kita dapat 'baby' baru ni :)

tengok ni, abg im siap posing lagi Dik :)!

konon mau pi kerja padahal action jak..plastik pun belum bukak lg tu..hehehe:)

Baiklah..aksi2 di atas ni bukan untuk tunjuk-menunjuk..cuma mau kasi aware adik aku, jihah, supaya balik cepat! lama betul tunggu CRV ni sampai..huhu. Btw, CRV customers dapat diskaun almost RM50,000 tau time promotion kereta ni kat KL..mana nak dapat offer banyak macam tu kan? Tu sebab la ayah ku sanggup beli dari nun jauh dari sana..:)

***************

Oya..tak lama lagi ada BAZARIA (bazaar + pasar ria) kat sekolah mak,27 Jun 2009 ni! Jadi, kepada kadeQ..silalah balik cepat. Sesungguhnya tenaga mu amat diperlukan nanti..HAHAHAHA:)! Kepada para pembaca, jemputlah hadir & sama2 memeriahkan karnival tersebut ya (yg duk jauh,kim salam kat makanan je la ye.hehehe)


ni sekadar gambar hiasan la :)


Dan, akhir2 ini kami berdua agak busy dgn kerjaya masing2..jadi,kami akan berehat blogging buat sementara waktu..:)



Tatatititutu~



0 comments:

Related Posts with Thumbnails