Dari Mu'az bin Jabarr.a Rasulullah SAW bersabda: "Pelajarilah ilmu pengetahuan kerana mempelajarinya merupakan suatu kebaikan, mengkajinya adalah tasbih, membahaskannya merupakan jihad, mencarinya laksana ibadah, mengajarkannya bererti sedekah, memberikannya (dengan kemurahan hati) dianggap mendekatkan diri kepada ALLAH SWT, berfikir tentangnya dianggap sebanding dengan berpuasa dan muzakarah mengenainya adalah laksana melakukan ibadah solat"

Wednesday, May 27, 2009

Secret Recipe - my fav cake!

Bila sebut pasal Secret Recipe je, mesti korang terbayang-bayang akan kelazatan kek-kek yang ada di situ kan :)? Sape yang tak terliur bila melihat hidangan kek di Secret Recipe? Jom tengok antara kek-kek yang menjadi igauan malam-malam ku (kononnyalah..hehe:))


Blueberry Cheese..yummy!


Delicious Banana Chocolate


Amazing CheeZe Choc

My Sweet Sweet Choc Indulgence (my No.1)

Walnut Brownies (lagi sedap kalo tambah aiskrim!)

Haa..Mesti telan air liur tengok kek-kek ni kan:)? Amaran: Sila tutup mulut anda yang terngaga tu ye.hehehe..

Untuk yang berdiet, ada jugak kek-kek special untuk anda tapi kena cuba sendiri lah sebab aku tak penah makan lagi. ok =)!

Sedapnyaa..Esok nak pegi Secret Recipe lah!

Hingga ketemu lagi.
Tatatititutu~

6 comments:

morry said...

dapnye cake...............nyum3 huhu

sh hafiza said...

ahh,choc indulgence..br mkn smlm..nk mkn lg la rini.ehe

Ibrahim & Jihan said...

kak ann pun nak makan gak hari ni! dah lama ngidam nih..hehehe:)

morry said...

sy jela xdapat nk makn..yela bentong ni kuno..secret recipe pon xde huhu :(

Ibrahim & Jihan said...

ala2 cian cik enon..xpe2 dah balik uia nnt makan la puas2 kat jj tu.ok.hehehehe:)

mr farid said...

blueberry cheese
mgidammmmm

Related Posts with Thumbnails