Dari Mu'az bin Jabarr.a Rasulullah SAW bersabda: "Pelajarilah ilmu pengetahuan kerana mempelajarinya merupakan suatu kebaikan, mengkajinya adalah tasbih, membahaskannya merupakan jihad, mencarinya laksana ibadah, mengajarkannya bererti sedekah, memberikannya (dengan kemurahan hati) dianggap mendekatkan diri kepada ALLAH SWT, berfikir tentangnya dianggap sebanding dengan berpuasa dan muzakarah mengenainya adalah laksana melakukan ibadah solat"

Tuesday, November 10, 2009

Alhamdulillah..Jawapan Positif ~

Assalamua'alaikum semua...



Syukran Ya Allah kerana memberi hadiah terbaik dan teristimewa ini buat kami dalam kami menyambut Hari Ulangtahun Perkahwinan kami (28-11-09 ni)...


Alhamdulillah, setelah hampir setahun menanti, dan setelah beberapa kali mendapat jawapan negatif dari 'pregnancy test', akhirnya kami berdua mendapat jawapan positif. ^_^ Patutlah sepanjang minggu lepas, dan waktu di KL baru-baru ni, aku rasa mabuk-mabuk, loya-loya, asyik nak minum benda masam-masam je dan yang terasa betul, aku cepat benor letihhh! Rupa-rupanya, I'M PREGNANT....:-) Alhamdulillah.....~


Kami masih tak puas hati lagi, so pegi klinik Dr. Suzain buat checking memandangkan dia the only female doctor yg i kenal di KK ni. Dan sekali lagi, jawapan yg doktor bagi POSITIF! Dan doktor kata kandungan ni masuk 7 minggu dah..tapi kena buat scanning minggu depan. Baru boleh tau la usia sebenar kandungan ni.



OHhhh...We are SoOoOO HaPPyyyyyy ^_^!!!!!!



THANK YOU ALLAH!






p/s: sori malas nak upload gambar pregnancy test tu..hihi :)



3 comments:

Pak Din said...

waaa! tahniah!
kak an, kalo dpt prmpuan, bole booking ka? hehehehe!

Dak Wan said...

Congrats! Semoga Allah memberkati keluarga dan org baru tu k? :)

GreenKhadijah said...

Alhamdulillah...Congratulations for both to-be-parents...
Ijah tumpang happy... :)

Related Posts with Thumbnails